måndag 18 augusti 2014

FRAMÅT

Idag är en lite sorgsen dag för mig. Idag skrev jag ut skylten om slutrea i shoppen. Beslutet är slutgiltigt och allt som finns i lager av Knitbags svensktillverkade produkter ska säljas ut. Stopp, finito, tillverkas inte mer i den formen.
Att beslutet mentalt var taget gjorde det inte lättare när jag faktiskt skulle lägga ut det hela offentligt.
Nåväl, allt förändras... Någon klok har sagt att när en dörr stängs öppnas en annan. Jag ser fram emot nästa dörr som öppnas och är nyfiken på vad som kan bjudas där. Knitbag lever ju vidare om än i en annan form.

Men just idag tillåter jag mig ändå att sörja lite över utförsäljningen av min "bebis".
Hittade ett grynigt foto av mig från 2010. Där jag står på sömnadsfabriken och packar allra första leveransen av Knitbags produkter. Ett stort innerligt tack sänder jag till Nipie Industrisömnad i Landskrona som varit enastående som samarbetspartner. Ett lika innerligt tack sänder jag även till alla kunder jag haft kontakt med hittills.
Det har varit jättekul alla fyra åren och nu ska jag se till att det blir minst lika kul framöver. Devisen "Carry on Creating" lever vidare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar