måndag 11 augusti 2014

NÖJESPARK

Semestern började jag för en vecka sedan och det var efterlängtat. Lite gott att vänta länge på sin ledighet och se kollegorna börja komma tillbaka när man själv har allt kvar tycker jag :) Dessutom älskar jag augusti månad och lägger gärna min vila då.

En av de första saker vi i familjen tog oss för var att åka till Göteborg och besöka vår favorit av nöjesparker.
Själva ordet nöjespark är förresten ganska kul i sig....nöjes park, eller nöje spark. Kändes nämligen som det senare när jag intet ont anande satte mig i Helix tillsammans med min dotter. Vi visste båda att det var den nyaste "värstingen" med loopingar och sånt, men ingen kunde föreställa sig det vettskrämda falsettvrål som kom ur min strupe och inte tog slut förrän åkturen stannade. Ren och skär skräck! 
Dottern slutade inte skratta åt mig och mitt vrål på säkert en halvtimma efter vi klivit av, he, he. 
Flera i familjen åkte den en gång till, men dit fick de inte mig fler gånger (fast jag är lite glad att jag HAR åkt den!!!)
Dagen fylldes av mycket åkning, god mat och många skratt så det var en riktigt lyckad start på semestern.

Själv roade jag mig dessutom både på vägen dit och hem med senaste stickningen i härliga lingarnet Kalinka
Jag är så glad och tacksam över att kunna handarbeta i bilen när vi är på väg någonstans och mannen kör, för det blir många trevliga timmars handarbete det. Stackars alla som blir åksjuka och inte kan njuta av detta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar