lördag 6 september 2014

KNITPRO

Jag har alltid gillat KnitPros stickor och markörer och har mycket från deras sortiment. Tycker att de håller bra kvalitet och är duktiga på att marknadsföra sig.
För två år sedan sökte jag samarbetspartner för att få Knitbag att nå ut till en större marknad. Lika bra att satsa på de jag verkligen skulle vilja jobba med, tänkte jag och kontaktade KnitPro i Indien. De var intresserade och vi bestämde träff!
Glad i hågen åkte jag till Frankfurt över en dag för att träffa två indiska gentlemän från KnitPro som då befann sig i Tyskland i andra affärer. Därefter följde ett par månader med förhandlingar som tyvärr resulterade i vi lade ner planerna på samarbete. Att samarbeta med dem krävde mer än vad jag hade i plånboken...

Nu har har det i alla fall blivit tydligt att de verkligen gillade mina idéer!
I deras nya höstkollektion finns väskor som, med någon centimeters differens, har samma storlek som Knitbag Café och innehåller just de förbättringar vi diskuterade kring just Café-väskan. Och inte minst så har de nu en fin "yarn bag" i sitt sortiment också. Märkligt lik Knitbags garnhus på något sätt....

Kan faktiskt inte låta bli att skratta lite åt det hela och kommer att tänka på Robert Gustavssons imitation av Tony Rickardsson "Ja é inte bitter..." :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar