tisdag 28 oktober 2014

LYX

Följ min blogg med Bloglovin

Jag har tagit mig ett par dagars semester. Inte för att resa bort. Inte heller för att göra några "stordåd" eller utforska nya städer eller annat som man (läs jag) ofta får för mig att fylla semestertiden med.
Nej, denna gången är de de små upplevelserna och de små stunderna av total avkoppling som ska stå för min lyxtid.
Började första semesterdagen med ett bokat besök hos blodgiveriet för att ge med hjälp av hjärtat, därefter en låååång paus innan klippning hos goa Mikaela på Hår & Skönhet.
Som ni ser var det inget svårt att fylla den låååånga pausen på ett lyxigt sätt :)
Jag älskar verkligen att sitta på café och sticka på egen hand. Människor kommer fram och är nyfikna på vad man gör och många vill prata om sitt eget handarbete eller om någon släkting som handarbetat. Lite likt att gå ut med en hund, människor stannar för att prata. Härligt tycker jag!

På stickorna finns garnet Geilsk Tynd uld, ett underbart garn att sticka med, och ett nytt alster under uppbyggnad  som jag skapar tillsammans med Elisabeth på Tant Thea åt en veckotidning. Numera skriver jag alltid mönsterbeskrivningarna på min läsplatta, den är så lätt att ha med överallt.

Snart väntar en härlig långpromenad tillsammans med hunden ute i solskenet. Naturlyx!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar