torsdag 16 oktober 2014

PREMIÄR

Hjärtligt välkommen till premiären för Knitbags nya form!

Vad är det som är nytt?
Du som besökt knitbag.se tidigare vet att det endast fanns produkter och ett och annat mönster här innan. Nu är det flera saker som är nya:


BLOGG - Jag har aldrig bloggat tidigare, så detta blir spännande! Här vill jag dela med mig av nyheter, tips, smarta tekniktips som gör handarbetet snyggare (och roligare). Här vill jag också dela annat kul som dyker upp längs min väg och kanske en och annan personlig reflektion som kanske inte alltid har med handarbete att göra. Men eftersom det mesta som snurrar i mitt huvud handlar om antingen stickning eller virkning så blir avstickarna (!) nog inte så många.

Vill du få blogginläggen direkt till din e-postadress, så skriv in din adress i fältet här till höger och klicka på "Submit". Nyhetsbreven som tidigare kom ut ca en gång per månad utgår.


MÖNSTER - En del av mina mönster hittar du här vänstermarginalen. De mönstren finns att läsa mer om och köpa på Ravelry. Klickar du på bilderna kommer du direkt till respektive mönster. Allt är inte upplagt ännu, så mer kommer...

Jag kommer också att skriva i bloggen om de freelance-uppdrag jag gör åt tidningar och garnbutiker. Under årens lopp har det hunnit bli ett och annat publicerat mönster och det är vansinnigt kul arbete! Är du nyfiken så finns ett mini-collage under fliken MÖNSTER överst på sidan.


PRODUKTER - Kan ju inte riktigt släppa lusten att designa produkter. Så nu gör jag det i samarbete med Zazzle som sköter försäljningen, jag står för designen.
Zazzle är en produktleverantör som finns över nästan hela världen och har ett enormt utbud av produkter. Min utformning av deras produkter har alla anknytning till handarbete på något sätt. Med glimten i ögat och handarbete i fokus hoppas jag få till många favoriter till likasinnade runt om på planeten. Några smakbitar ser du i rutan i högermarginalen. Vill du se alla produkterna som finns i KNITBAG-butiken hos Zazzle klickar du HÄR.


INSPIRATION
Nere i högersidan hittar du länkat till andra intressanta bloggar eller sidor som har med handarbete att göra. Listan kommer garanterat att utökas efterhand som jag upptäcker nya inspirationspärlor.
Tycker du det fattas någon läsvärd sida eller blogg här så tipsa mig gärna om det!


UTSEENDET
En petitess kanske, men viktig nog i en förvandling. Lite andra färgval på sidan som jag hoppas tilltalar ditt öga.


VISION
Genom Knitbag vill jag inspirera till hälsosamt skapande, bjuda på tankar och tips och erbjuda kreativa idéer och produkter som förgyller tillvaron för oss handarbetande människor.


Jag hoppas att du gillar Knitbags nya och lite friare form!
Facebooksidan finns kvar som tidigare, och jag ser fram emot att vi kan mötas både där och här på bloggen och utbyta tankar och idéer.


Varmt välkommen ännu en gång!
/ Mia
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar