söndag 2 november 2014

TEA TIME

Söndag eftermiddag är perfekt tid för att starta upp ett nytt litet projekt (vilken tid är inte det egentligen, he, he). Tänkte sticka ett par tunna torgvantar som passar bra nu när det är lite "mitt-emellan-väder" här i Skåne.
Valde att fortsätta sticka med ett garn från Geilsk. Denna gång i deras bomull/ull och en fantastiskt vacker färg som de kallar C7. Inte så beskrivande, men jag tycker att det ser ut som Lingon/mjölk.
På min skärm är översta bilden mer rättvisande mot hur nyansen ser ut i verkligheten.
Återkommer med bild när torgvantarna är färdiga.

Bredvid mig på bordet står min nya tekopp. Jag bara älskar den!
Jag valde att få den gjord i frostat glas och den finns att välja i många olika modeller.
Texten signalerar till omgivningen vad som gäller för mig nu ett tag framöver ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar