OM MIA & KNITBAG

Varmt välkommen hit till Knitbag!
Jag heter Mia Falk och bor i Skånska Helsingborg. Här har vi lyxen av att ha både hav och skog runt knuten trots att vi bor nästan mitt i centrala staden.
I hemmet tillsammans med mig finns make, två tonåringar och hunden Morris. Ytterligare ett barn tillhör familjen men har redan hunnit lämna vårt bo för att skapa sig ett eget.

Stor del av min fritid går åt till att skapa på något sätt och stickade eller virkade maskor fascinerar mig. Tänk vilka oändliga variationer man kan få till med bara ett par olika sorter, det är häftigt tycker jag!

Genom Knitbag vill jag inspirera till hälsosamt skapande, bjuda på tankar och tips och erbjuda kreativa idéer och produkter som förgyller tillvaron för oss handarbetande människor.

Jag hoppas att du gillar det som finns här så att du finner anledning att komma hit och hälsa på lite då och då :)


Här på knitbag.se hittar du:

BLOGGEN där du hittar en del av min handarbetsvardag. Här vill jag dela med mig av nyheter, tips, smarta tekniktips som gör handarbetet snyggare (och roligare). Här vill jag också dela annat kul som dyker upp längs min väg och kanske en och annan personlig reflektion dyker upp som kanske inte alltid har med handarbete att göra. Men eftersom det mesta som snurrar i mitt huvud handlar om antingen stickning eller virkning så blir avstickarna (!) nog inte så många ;)

MÖNSTER Mer om mina mönster hittar du under fliken Mönster.

PRODUKTER som säljs i samarbete med Zazzle.
Zazzle är en produktleverantör som finns över nästan hela världen och har ett enormt utbud av produkter. Knitbags utformning av deras produkter har alla anknytning till handarbete på något sätt. Med glimten i ögat och handarbete i fokus hoppas jag få till många favoriter till likasinnade runt om på planeten. Några smakbitar ser du här nedanför. Klicka HÄR eller på bildspelet nedan för att komma direkt till KNITBAG-butiken hos Zazzle.


Sök på andra gifts from Zazzle.
Där det började
Knitbag är ett svenskt, registrerat varumärke som startade 2010. Allt uppstod ur min saknad av riktigt bra väskor och förvaring för alla mina sticknings- och virkningsprylar.
Jag har alltid med mig något projekt att handarbeta med. Till slut tröttnade jag på alla plastpåsar och framförallt den oordning som jag hade bland garn, stickor, nålar och annat.
Då föddes idén till det som då blev Knitbag, en kollektion med svensktillverkade väskor och tillbehör anpassade för oss som handarbetar med garn.
En kul resa följde med många härliga kundmöten och en försäljning som sakta och säkert ökade för varje år, men tyvärr aldrig nådde den volym som jag önskat och som var nödvändig för att driva detta spår vidare. Personligen konstaterade jag också att processen med lagerhållning och allt vad det innebär är inte min starka sida.
Det finns fortfarande en del kvar av de tidigare Knitbag-produkterna. De kommer inte att tillverkas mer och därför är det verkligen fyndpriser på det som finns kvar. Du hittar fyndhörnan genom att gå till fliken "Utförsäljning Väskor och Tillbehör" överst på sidan.


Företagsuppgifter
Varumärkesnamn: KNITBAG

Telefon: 0722 - 52 62 99
Epost: info@knitbag.se

Företagsnamn: IDEXO
Adress: Brommagatan 23
Postadress: 254 38 Helsingborg

Ägare: Mia Falk
Företaget innehar F-skattsedel och drivs som enskild firma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar